Referenties

Ingrid was voor mij een collega die goed kon luisteren en de rust durfde te pakken om vraagstukken te analyseren en van verschillende kanten te belichten. En dat is toch wel een zeldzaamheid in een werkleven waarin alles steeds sneller lijkt te gaan.

Marlin Snuverink-Nijhof, onderwijsadviseur

Met Ingrid is het goed samenwerken. Ze laat je je eigen krachten ontdekken, luistert goed en weet daardoor een wirwar van gegevens helder samen te vatten en te analyseren. Prima eigenschappen voor een coach of voor iemand die samen met een persoon of een organisatie de kwaliteit van opvang, educatie en onderwijs wil verbeteren.

Mintha Veldkamp, onderwijsadviseur

Ingrid is in staat om anderen te laten groeien. En dat is een mooie kracht die ik zelf heb mogen ervaren. Kernwoorden die ik bij Ingrid vind passen, zijn: Integer &
Betrouwbaar, Aandacht & Betrokkenheid, Deskundig & Professioneel.

Anneke de Jong, onderwijsadviseur

Integer, Inspirerend, Innemend, Innovatief en Intelligent.

Dit zijn allemaal woorden die beginnen met de eerste letter van je naam en als zodanig makkelijk te onthouden. Voor je werkzaamheden als adviseur, trainer – coach vind ik dit waardevolle eigenschappen die je meeneemt in je professionele rollen en opdrachten van klanten.

Rinie Nijenhuis, onderwijsadviseur

Altijd correct, zowel naar de scholen/klanten als naar je collega’s;
Luisterend oor, met hele goede adviezen aan het einde, als dat nodig mocht zijn;
Tijd makend voor een ieder die het nodig heeft;
Marcant en daardoor niet te vervangen persoon;

Linda de Wilde, financieel adviseur

Ingrid Klootwijk, educatief adviseur jonge kind